Os – Årstad, Jenter-97

Kamp: Os – Årstad
Jenter-97
Tid: søndag 26.1.14.
Sted: Oshallen
Resultat: 12-13 

Årstad vant!

For Årstadjentene smakte det med seier. De henger fortsatt med i teten i sin pulje.  

Selv om resultatet kan se ut som et pauseresultat, var det for så vidt nok av muligheter og godt angrepspill på begge sider. Men begge lag hadde gode keepere, og da fant relativt få skudd veien til nettmaskene.

Men håndball er en intens blanding av laginnsats og enkeltprestasjoner, og det er oppspill og samspill som gjelder for at laget kan gjøre hverandre gode. Årstad-97 har hentet opp flere -98-spillere, og det er gledelig at disse spiller seg godt inn på laget.   

Hele syv av Årstadjentene noterte seg for skudd i løpet av kampen, og både Vilde Opedal, Kaja Bakke, Thale Solheim Rommetveit, Erle Lystad og Sara Sæternes bidro med flere skudd hver. Nok en gang var det Annikken Sæthre Grieg og Ingrid Follvik som fikk best uttelling, men de andre behøver ikke å henge med hodene av den grunn; alle monner drar! Dessuten er det er gledelig at Årstadjentene spiller hverandre opp, og at manglende uttelling ikke hindrer nye forsøk. Kaja Bakke var tilbake på strek i denne kampen, og hun jobbet godt. Fra sin posisjon var hun ansvarlig for litt under ti prosent av skuddtotalen, og noterte seg i tillegg på scoringslisten.

Ingrid Follvik var ansvarlig for 42 prosent av Årstads skudd mot mål, og hele 61 prosent av målene. Annikken Sæthre Grieg stod for 31 prosent av skuddene, og 38 prosent av målene. Keeper Tobine Helland stod en meget god kamp, og hadde en redningsprosent på totalt 59 prosent av skuddene.[1]

 [1] Her regnes kun med skudd som treffer innenfor stengene (reelle redninger). Stangskudd, samt skudd over/ utenfor, regnes ikke med.

EE

05.02.2014

  • G-sport
  • Aktiv Xpress
  • Obos
  • Grasrotmidler